2009. január 21., szerda

A Játékos

Itt az ideje, hogy lerántsam a leplet a Játékosokról. KI (vagy mi) az a Játékos? A Játékos az, aki irányít. Ez úgy néz ki gyakorlatban, hogy van egy felsőbb dimenzióban egy rakás lény, akik imádnak hazárdírozni. ők a Játékosok. a napjuk úgy indul, hogy felkelnek, megmosaxanak, betolnak valami fasza zenét és pakolják ki az otthoni készletet. "hmm hmm mivel is kezdjünk ma... rulettel!" a Játékosok nem tudnak mit kezdeni a szenvedélyükkel (nem is akarnak) mivel ez élteti őket. végignéznek rajtad, akinek az életét befolyásolják. "legyen a piros 6os!" és már pörög is a rulett. piros 6os lesz? fantasztikus dolgok történnek veled rövid időn beleül. fekete lesz? hát... nem nézel valami jó napnak elébe. 0? beüt a krach. és az egész a kis golyón múlik. ők ott gurítanak, te meg nem érted mi ez a hullám. összevissza történnek a dolgok, te meg nem tudod követni.

igazi érdekesség akkor van mikor egy haverjukkal összejönnek és elkezdenek kártyázni. mert akkor már nem egy emberről van szó, hanem 2ről (a sokfős kártyapartikat itt most talán nem részletezném). ki tudja mi hogy alakul. ők sem tudják. vakszerencse az egész. jáccanak estékig, akár napokig, hetekig, hónapokig, van hogy évekig csak kártyáznak. te meg azt hiszed, valami vezetett a helyzetekhez. nem érted az illogikát, a másikat vádolod. pedig csak egy pikk bubi tehet róla. mondjuk.

kockázni is szoktak. váltott színű kockákat dobálnak, rád meg rádszakad a mennyezet egy rosszabb dobásnál, aztán a következő körben meglátod a padlás romjai között az elrejtett aranykészletet.

hülye Játékosok

3 megjegyzés:

Szkladányi Juca írta...

Azzzzzzzzzzonnnnnnnnnnal szólj, ha megtaláltad az elrejtett aranyat. Rád meg RÁDszakad? Hmmmm...
De ha leesett a plafon, akkor hogyan lehetnek romjai a padlásnak???? Az ott maradt? Tehát nem esett le minden egyes része a padlásnak, értem.
Nem is eshetett le minden része, mert akkor most mindenki jól hulla lenne és akkor aztán qrvára senki sem venné észre az aranyat. Na?

bloodsugabaybe írta...

"...do you know gods of death love apples?"

szösz írta...

but the world needs players