2009. január 3., szombat

09, te csodás

szóval itt az új év, tiszta lappal , mindenféle lehetőségekkel, meg még ki tudja mi mindennel... :) és jobban nem is indulhatott volna mint ahogy indult (nagyfel blabla!) (rosszabbul nem is folytatódhatott volna, mint egy vizsgaidőszakkal.)
na pörgessük vissza kicsit az időt mit szóltok? volt idén minden ami kell meg ami nem kell, ami jó, meg ami rossz, ami meglepő meg ami nem meglepő (na ez értelmetlen lett). azért erre az évre se mondanám, hogy elqrtuk, nemkicsit, nagyon, de vótjobb, leszjobb. mindazonáltal, köszönhetően annak a pár embernek akik tudják magukról hogy kik ők (már csak azért is mert kb. ők teszik ki a blogom egész olvasótáborát) köszönhetően most is túlsúlyban voltak a jaó dolgok. szóval köszi nektek.
izé. nemmegyezaposztolás most. lehet, hogy én is a szenvedős blogger lettem? o.O (szenvedős blogger: aki csak akkor ír blogot mikor valami szörnyeteg fájdalom gyötri piciny lelkét). hát tán cask nem.
csapjatok az év közepébe, és adjatok neki, egy akkorát, hogy azt se tudja fiú-e vagy lány. az ágyban egy borús reggelen talált létformáról azért lehetőleg legalább ti tudjátok ugyanzet, ha egy mód van rá. sok sikert, örömöt, mindent ami jó, kevés végtagműtétet 09re.

béke

1 megjegyzés:

Szkladányi Juca írta...

kevés végtagműtétet...
de kedves
hogy így vigyázol ránk és aggódsz értünk
neked is eztetet a csupajót kívánjuk, innen a nappaliból