2008. december 29., hétfő

winds of change

miért változnak az emberek úgy, hogy azt más ne tudja követni, hova tűnnek dolgok amik addig mindennaposak voltak, amik boldogságot okoztak, egyszerűek voltak és érthetőek? miért lesz ezekből rossz szájíz, kényelmetlenség, fájdalom? és miből lesz a pozitív? abból ami eddig rossz volt? vagy valami újból? hova tűnnek, amik eltűntek? mélyre eltemetődnek, vagy csak befedjük őket egy kis réteg földdel? vagy... kitöröljük őket a fenébe? keresem az üveggolyókat amikben látszik, tükröződik, netán benne is van valahol... de nem szabad eltörni az üveggolyót. vigyázni kell rá. nekem van egy csomó. csak nem tudom egyedül kinyitni.

'low lie the fields of athenry where once we watched the small free birds fly, our love was on the wings, we had dreams and songs to sing...'

4 megjegyzés:

Szkladányi Juca írta...

Jaj.. jaj..
nem így van ám, még ha pillanatnyilag így is látszik..
ne félj, az üveggolyót nem is kell felnyitni, anélkül is látszik, amit ki akarnál venni!
a hülye dolgok, amik eltűnnek, ezt azért teszik, hogy aztán nagyvártatva végre megint meglegyenek, természetesen egészen már formában.
az emberek meg még ilyenebbek..
ne szomorúzz, az nem a Te utad.
szeretlek

bloodsugabaybe írta...

elsőre azt mondaná az ember, tisztázni, megbeszélni, megnyugtatni... persze ez sem működik in reality, inkább ront. remélem azóta történt valami. bármi.

elevennap írta...

...amúgymeg az üveggolyók gurulnak ide meg oda, sosem ugyanazon a helyen rostokolnak, csak akkor ha bebörtönzik őket, viszont ha újra napfényre kerülnek, szebben tündökölnek mint valaha

Murcy írta...

hokay everyone. crisis is over. everything's back to normal. gergőke is happy. :) thanx 4 the support. :)